maandag 6 februari 2012

hou wat meer van jezelf..

De reden dat je van jezelf moet houden, is dat je je onmogelijk goed kunt voelen als je niet van jezelf houdt. Door een slecht gevoel over jezelf blokkeer je al alle liefde en al het goede dat het universum je heeft toebedacht.

Een slecht gevoel over jezelf voelt aan alsof je het leven uit jezelf zuigt, omdat al het goede dat je op elk denkbaar gebied toekomt - inclusief gezondheid, rijkdom en liefde - zich bevindt op de frequentie van vreugde en 'je goed voelen'. Het gevoel onuitputtelijke energie te hebben, en dat wonderbaarlijke gevoel van gezondheid en welbevinden, liggen ook op die frequentie. Wanneer je geen goed gevoel over jezelf hebt, zit je op een frequentie die meer mensen en omstandigheden aantrekt die dat slechte gevoel over jezelf laten voortduren.

Je moet je aandacht verleggen naar gedachten over alle prachtige dingen aan jezelf. Naarmate je daar meer aandacht aan schenkt, zal de aantrekkingswet je meer geweldige dingen over jezelf tonen. Je trekt aan waarover je denkt. Een aanhoudende gedachte over iets goeds aan jezelf is voldoende: de aantrekkingswet reageert dan door je meer soortgelijke gedachten te geven. Zoek naar de goede dingen in jezelf, en gij zult vinden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten