vrijdag 20 januari 2012

Laat je niet door iemands negativiteit beinvloeden.

Om andermans negativiteit te ontkrachten en je er niet door te laten beinvloeden moet je denken aan de magnetische gevoelsvelden die iedereen om zich heen heeft.
Er is een veld van liefde, vreugde, geluk, dankbaarheid, enthousiasme, hartstocht en een veld voor elk andere goede gevoel.
Er is ook een veld voor woede, ontmoediging, frustratie, haat, wraakzucht en een veld voor elk andere negatieve gevoel.

Iemand die een magnetisch veld van woede om zich heen heeft, voelt zich helemaal niet goed en dus zal hij of zij die woede op jou loslaten als je in de buurt komt. Niet om jou opzettelijk kwaad te doen, maar iemand die de wereld door een veld van woede ziet, kan niets goeds zien. Het enige wat hij of zij kan zien, zijn dingen die woede opwekken. En doordat deze persoon alleen woede ziet, bestaat de kans dat hij of zij boos wordt en woede loslaat op de eerste de beste persoon - vaak een geliefde.
Komt deze situatie je bekend voor?

Als jij je geweldig voelt, vormt de kracht van je magnetische veld een schild waar geen negativiteit doorheen komt. En dus maakt het niet uit hoeveel negativiteit iemand op je loslaat, het kan je niet raken en het ketst meteen af op je gevoelsschild zonder enige invloed op je te hebben.

Maar als iemand je iets negatiefs naar het hoofd slingert en jij voelt wat die persoon zegt, dan weet je meteen dat je gevoelens minder goed zijn, aangezien de negativiteit door je gevoelsveld is gedrongen. Als dit gebeurt, zit er maar een ding op: een reden vinden om beleefd weg te lopen, zodat je jezelf kunt opmonteren met goede gevoelens.
Twee negatieve velden vermenigvuldigen zich in een rap tempo als ze met elkaar in contact komen, en daar kan nooit iets goeds uitkomen.
Dat weet je vast ook al uit eigen ervaring: twee negatieve velden bij elkaar zijn geen fraai gezicht!

(The Power)
http://www.the-power.nl/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten