donderdag 26 januari 2012

Logica brengt je van A naar B, verbeelding brengt je overal

Wat je ook wilt, gebruik je verbeelding, bedenk spelletjes en speel. Gebruik elk hulpmiddel dat je kunt vinden om je te helpen. Als je wilt afvallen of een beter lichaam wilt, bedenk dan spelletjes die je het gevoel geven dat je nu al dat lichaam hebt. Je kunt je omringen met plaatjes van geweldige lichamen, maar de truc is dat je je moet verbeelden dat dit jou lichamen zijn! Je moet je verbeelden en voelen dat je naar jou lichaam kijkt, niet naar het lichaam van iemand anders.

Als je te zwaar of te licht bent, hoe zou je je dan voelen als je nu het volmaakte gewacht had? Je zou je anders voelen dan je je nu voelt. Alles aan je zou veranderen. Je zou anders lopen, anders praten en je zou dingen anders aanpakken. Loop nu al zo! Praat nu al zo! Doe alsof je dat lichaam al hebt. Het maakt niet uit wat je wilt; verbeeld je hoe je je zou voelen als je het had en gedraag je nu al zo in je verbeelding. Alles wat je nu met gevoel verbeeldt, geef je dan aan de wet van aantrekkingskracht en moet je terugkrijgen.

Lance Armstrong, Arnold Schwarzenegger, Nikola Tesla: alle drie speelden ze met hun verbeeldingskracht en voelden ze hun droom van ganser harte. Hun verbeelding werd voor hen zo echt dat ze hun dromen konden voelen en wisten dat ze werkelijkheid zouden worden. Het maakt niet uit hoe ver weg je droom lijkt. Hij staat dichter bij je dan al het andere in je leven, want alle kracht om de droom naar je toe te trekken zit in je!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten